Jeugdschaatsen 17 januari 2015

| Reageren uitgeschakeld

De Jisper IJsclub wil dit seizoen weer schaatsen met haar jeugdleden, dit keer gaan we naar Flevonice in Biddinghuizen, gezellig met de bus !

Dit zal plaatsvinden op zaterdag 17 januari aanstaande. Graag om 11.15 uur verzamelen, de bus vertrekt om 11.30 uur vanaf De Harpoen !

We schaatsen dan tot  ongeveer 16.00 uur.

Dit is incl. ontvangst met koffie, thee of warme Chocomel en een heerlijk lunchpakket.

Alle jeugdleden t/m 15 jaar zijn van harte welkom en kunnen zich opgeven bij de Jisper IJsclub via mail: info@jisperijsclub.nl

S.v.p. opgeven voor 10 januari a.s. Als er plek over is, dan kunnen anderen tegen betaling mee (volwassenen €15)

Natuurijs Mocht het deze winter weer eens flink gaan vriezen en er ligt een dikke laag ijs op de sloten dan gaat het uiteraard niet door. We zullen dan op ons eigen natuurijs weer wat activiteiten organiseren. Wij hebben wel als voorwaarde gesteld dat er minstens 30 deelnemers moeten zijn, anders kunnen wij deze gezellige schaatsdag niet door laten gaan.