Van de Voorzitter

| Reageren uitgeschakeld

Het afgelopen winterseizoen is een drukke periode geweest voor het bestuur, commissarissen en vrijwilligers van de Jisper IJsclub.

•    Zaterdag 13 januari 2012 met de jeugd naar schaatsbaan de “Westfries” in Hoorn.
•    Zondag 05 februari 2012 kinderwedstrijden bij de kom van het zwet.
•    Vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2012 is de Bannetocht verreden.

De 2 dagen Bannetocht is voor iedereen (dorpsgenoten, schaatsers, wandelaars e.d.) als gezellig ervaren. Wij hebben er veel werk aangehad (Stempelen, Inschrijven kaarten verkopen, verkeer regelen bij de parkeerplaatsen). Hoe het verkeer bij de parkeerplaatsen e.d. geregeld was heeft een compliment opgeleverd van het B & W van Wormerland.
Wij hebben dit afgesloten met een gezellige barbecue bij het IJsclub gebouw aan het Molenpad. Tijdens dit gezellig samen zijn is het idee opgevat om de gevoelens van een aantal commissarissen voor een website  definitief vorm te geven.
In klein comité en samen met onze webbouwer Tijs Koelemeijer zijn er belangrijke stappen ondernomen.
Deze zal gepresenteerd worden op onze ledenvergadering van vrijdag 30 november 2012.
Wij zien graag dat leden, buitenstaanders e.d. zaken die betrekking hebben op de Jisper IJsclub dit naar het emailadres info@jisperijsclub.nl sturen. Het onderhouds/beheersteam (Janna Ellen en Ernst-Pieter Rot) zal na screening het op de website zetten.
Laten we er voor zorgen met verhalen, foto’s, filmpjes dat de website up to dat en levendig blijft.